tirsdag 6. mai 2008

Cowboy

Pang-Pang! du er død!
dette var lille Farkels første ord. Pappan til lille Farkel elsket cowboy filmer, og det eneste han gjorde med lille Farkel var å se på dem. Noen sa at pappan til Farkel var kommet fra Cowboy tiden i en tidsmaskin. Det var vist sant også. for når Farkel var 10 år gammel kom Bad Boot Mac Coy og skøyt Farkels far i en cowboy showdown duell.
-Det var da Farkel bestemte seg for å bli cowboy for å leve i farens fotspor.

Det viste seg å være vanskeligt å bli cowboy i herrens år 2004 men Farkel fant til slutt en jobb på tusenfryd som sherif, vær dag så fikk han skyte slemmingene forran flere tilskuere. Da Farkel var blitt 23 og et halvt møtte han jenta i sitt liv, Valpurka. Valpurka jobba som hun dama som styrte den mekaniske oksen. Live smilte til Farkel, men det ville ikke alltid være sånn.

Plutselig en dag! 4 August for å være mere nøyaktig kom skurken Bad Boot Mac Coy tilbake. Farkel utfordret han til duell. De skulle møtes ved dagry, spenningen var til å ta å føle på. og hadde det ikke vært for at spilleautomatene var der hadde det virket cowboy autentisk også.

Bad Boot Mac Coy trak pistolen, men Farkel trakk fortere. Han Traff Mac Coy i skulder'n. Au-au sa Mac Coy. Farkel gikk nermere og plantet pistolen i hode på Mac Coy. Da sa Mac Coy: Vent! ville du skutt din egen far? Til det Svarte Farkel: Du e itsj far min. Men Mac Coy sa: søk føelsene dine, du vet at det er sant... boooy. Farkel gikk et skritt tilbake. Mac Coy reiste seg og skøyt han.

Bad Boot Mac Coy gikk bort til damen som så på fra sidelinja og sa: Bli med meg tilbake i tid Valpurka, for du er guttens mor.

Ingen kommentarer: